ЗА НАС

Бетонови изделия Вибробетонстрой ЕООД

Фирма Вибробетонстрой е създадена през 2008г. и е най-бързо развиващата се фирма с предмет на дейност производство на бетонови и вибропресовани бетонови изделия във Видинска област. Фирмата разполага със собствена производствена база и осигурява транспорт за гр. Видин и областта. Разполагаме с камиони, бусове и товаро-разтоварителна техника.

Във фирмата работят квалифицирани работници с дългогодишен опит. Разполагаме със складова база в с. Новоселци, община Видин.

Нашите продукти

С годините фирмата натрупва опит и разширява дейността си в сферата на бетоновите изделия. Бетоновите разтвори, с които се произвеждат изделията, се приготвят в специални бетонови възли, като всички материали са от утвърдени и доказани доставчици с необходимите сертификати. Фирмата е специализирана в производството на бетонови изделия, тротоарни плочи, бордюри, градински бордюри, улични бордюри, улеи, облицовка канавки, павета, тухли, декоративни плочи, пътни ивици, паркингови елементи, перфоплочи за паркинг, колове за ограда, капаци и др.

Бетоновите изделия, произведени от нас притежават високо качеството, здравина, устойчивост на външните условия и дълготрайност, подходящи са за изграждането на тротоари паркинги, дворове и др.

Бетонови изделия Защо да изберем бетонови изделия?

Бетонът е познат като строителен материал от преди повече от две хилядолетия. Той е и един от най-произвежданите строителни материали в света. Причината за това може да се търси в неговия естествен произход и в огромната му устойчивост. И днес можем да се възхищаваме, например на Пантеона в Рим, построен преди 2000 години от бетон. Бетонът е естествен продукт – смес от вар, цимент и вода, с инертни материали пясък или чакъл. Поради факта, че бетонът се произвежда от природни материали, той притежава свойствата на естествен продукт – при топлина материалът леко се разширява, а при студ се свива. Доказателство, че той метафорично казано „живее”, се вижда от патината, която с течение на времето се образува по изделията от бетон, което придава на материала по-благороден и естествен вид. Бетонът е екологичен строителен материал, който при производство и употреба не замърсява околната среда и изцяло може да бъде рециклиран.

Предимства на бетоновите изделия

Бетоновите изделия се характеризират с висока устойчивост на замръзване, лесно почистване и дълъг живот. Те издържат дори и на най-високите температури. Запазването на едрозърнестата структура, както и високата устойчивост, предотвратяваща пукнатини и деформации, са други свойства, характерни за бетона.